Право на връщане

Срокът, в който можеш да върнеш продукт закупен от Chargetie е 14 дни от датата на получаване на пратката.

За поръчки заплатени с наложен платеж, сума се връща по банков път. Молим в молбата за връщане да присъства банковата сметка на получателя.

Процедура по връщане без замяна

  1. Попълнете формуляра за връщане на продукт тук. ( Молим в полето за допълнителна информация да напишете името на продукта, който връщате- пример: кейс за iPhone 11) 

  2. Изпратете продукта до нас без наложен платеж за ваша сметка до:

  • Офис Спиди:София клон 277 Красно село - Лагера за фирма Юро Сенчари ЕООД , тел. 0887855406 
  • Офис ЕКОНТ: София Лагера за фирма Юро Сенчари ЕООД  тел. 0887855406

  3. Изчакайте между 5 и 10 работни дни за да получите сумата в банковата си сметка (Обикновено връщаме сума в доста кратки срокове но срокът до 10 работни дни е посочен за всеки случай) 

  След като парите ви бъдат преведени по сметката ще получите потвърждение по мейл. 

  Ако възникне проблем с връщането на сумата ( пример неточен номер на банкова сметка) наш служител ще се свърже с вас за уточнение. 


  На какви условия трябва да отговаря продукта
  Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории
  Продуктите, закупени от Chargetie могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице. За да е валиден формуляра, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.
  Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.
  Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.
  В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.
  В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.
  Избери по-долу категорията, в която се включва продуктът, който желаеш да върнеш, за да видиш специфичните условия, на които трябва да отговаря.